Mispoes schmink
bregtje@mispoes-schmink.nl

Even voorstellen...

Ik ben Bregtje van Driel, moeder van twee dochters. Sinds ik een doosje Rainbow cakes kreeg van mijn echtgenoot heb mijn passie voor het Schminken ontdekt.

Ik heb altijd veel geschilderd en mijn kunstzinnige opleiding komt goed van pas bij beschilderen van gezichten. Inmiddels heb ik al enkele cursussen gevolgd om de kwaliteit te verbeteren voor de waauw factor. De laatste cursus was via Schmink en Grime door de internationaal bekende Nurit Pilchin.

Schminken geeft altijd een heel positief gevoel, omdat je even iemand anders kan zijn. Dit geldt voor zowel volwassenen als kinderen. Het verbaast me altijd weer dat de kinderen in de rij wel heel veel geduld hebben tot ze ook geschminkt mogen.

Het is voor iedereen leuk, voor zowel degene die het ondergaat, als de toeschouwers. je ziet in een korte tijd, iemand in een prinses, slang, tijger of superheld veranderen. De mogelijkheden zijn eindeloos en daar geniet ik enorm van. Het is wonderbaarlijk om te zien hoe kleuren in elkaar overvloeien. Voeg daar wat zwarte en witte lijnen, een flinke hoop glitters en een glinsterrandje aan toe en de transformatie is compleet.